×

Attentie

Vul hier uw gebruikersnaam in of onder "Bewerk uw adres" uw adres gegevens

Winkelwagen

Uw adres
Netherlands
Bewerk uw adres
Verzenden naar
Gebruik hezelfde adres voor verzending en facturering
Toevoegen / wijzigen verzendadres
Naam
SKU
Prijs
Aantal
BTW
Korting
TotaalTotaal artikelprijzen:
Heeft u een waardebon?  


Vul eerst uw gebruikersnaam in of uw adres gegevens onder "Bewerk uw adres"
Totaal:
€ 0,00
€ 0,00
Aantekeningen en speciale verzoeken
Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden

 

Algemene voorwaarden van DroomDecor

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden DroomDecor.
Ingeschreven bij de kamer van koophandel Enschede onder nr. 08137931

1. Toepasbaarheid
1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten betreffende verkoop en levering van producten door DroomDecor.
1.2 Als u producten bij DroomDecor koopt, verklaart u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
1.3 Van deze algemene voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken.

2. Aanbiedingen/Overeenkomsten
2.1 Alle aanbiedingen van DroomDecor zijn vrijblijvend en DroomDecor behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
2.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door DroomDecor.
2.3 DroomDecor is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden.

3. Bestellingen
3.1 Na ontvangst van de bestelling, ontvangt de klant een e-mail met de orderbevestiging van de bestelling.
3.2 De klant wordt via de mail op de hoogte gehouden met betrekking tot de status van de bestelling.

4. Prijzen en betalingen
4.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
4.2 Speciale aanbiedingsprijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt..
4.3 Betalingen kunnen vooraf te geschieden via iDeal, PayPal, op rekeningnummer van DroomDecor, of wanneer de klant het product af komt halen.
4.4 DroomDecor behoudt zich het recht om bij uitblijven van betaling binnen de gestelde termijn van 5 werkdagen, de gereserveerde producten weer vrij te geven voor de verkoop.

5. Levering
5.1 Het uitleveren van de bestelling geschied na ontvangst van de betaling.
5.2 De door DroomDecor opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht om uw bestelling te annuleren. Tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren voor zover dat noodzakelijk is.
5.3 De bestellingen worden binnen 2 werkdagen na betaling van het bestelbedrag en de verzendkosten afgeleverd via PostNL, Cargo, of door onze bezorgservice. Mits anders wordt vermeld.
5.4 Indien DroomDecor de gestelde leveringstermijn van 2 werkdagen door omstandigheden niet na kan komen, zal DroomDecor dit zo spoedig mogelijk aan u melden.

6. Retourneren/annuleren bestellingen
6.1 Bedenktijd en opzegtermijn. Indien het geleverde product niet aan de te verwachten kwaliteitseisen voldoet, heeft u het recht om binnen zeven werkdagen na ontvangst van het product, de koopovereenkomst te laten ontbinden. Dit mag zonder opgaaf van reden. Het product moet binnen 10 werkdagen weer in het bezit van DroomDecor zijn.  U bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd retourneren van het product, en de kosten die daar mee gepaard gaan.
6.2 Producten met gebruikssporen of beschadigingen worden uitgesloten van terugname.
6.3 Geef binnen 24 uur na aankomst van uw bestelling door wanneer het artikel beschadigd of stuk is. Wanneer dit na de gestelde tijd van 24 uur aan DroomDecor wordt gemeld is DroomDecor niet aansprakelijk voor de schade.
6.4 DroomDecor is niet aansprakelijk dat retourzendingen verloren gaan. Brievenbuspost is altijd op eigen risico, dit geldt wanneer een pakketje kwijt raakt, of het pakketje beschadigd aan komt.  Daarom raden we u ten aller tijden aan uw retourzending met pakketpost te versturen. Zodoende kunt u het pakket zelf volgen en kan PostNl bij verlies zien waar het is gebleven.
6.5 Producten die gebruikssporen vertonen dan wel zijn beschadigd zijn uitgesloten van retour name.
6.6 De betaalde aankoopprijs zal door DroomDecor gecrediteerd worden na ontvangst van de producten in ongeschonden staat.