U kunt bij DroomDecor met iDeal, Paypal en per bankoverschrijving betalen. Een echt Nederlandse vorm van betalen is inmiddels ook iDEAL.
iDEAL is een samenwerkingsproject van de Nederlandse banken. Via iDEAL kunt u direct via internet bankieren betalen. Het echte betalen gaat via de website van de huisbank van de klant wat een veilig vertrouwd gevoel geeft. De kosten van iDEAL zijn uiteraard wederom voor DroomDecor.nl.

 

iDeal is een gezamelijke standaard voor internetbetalingen van 6 Nederlandse banken. iDEAL staat voor I deal, (engels voor Ik handel).

De Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, Fortis en SNS bank doen hieraan mee. iDeal werkt eenduidig. De betaalmethode werkt bij iedere bank hetzelfde. Elke consument die internetbankiert bij een bank die met iDeal werkt, kan er eenvoudig mee betalen. In feite is het gewoon internetbankieren zoals velen dat allang gewend zijn. Het verschil is dat de leverancier, na goedkeuring van de transactie, real time een betalingsgarantie van de betreffende bank krijgt. Kies je in een online shop voor de betaalmethode iDeal, dan krijg je in een dropdown-menu de banken te zien die ermee werken. Je neemt jouw eigen bank en je kunt vervolgens in de betaalomgeving die je gewend bent afrekenen. Makkelijk: alles is al voor je ingevuld, dus je bent met één druk op de knop klaar. Je moet natuurlijk nog wel inloggen met dezelfde codes die je ook gebruikt bij 'gewoon' internetbankieren.

De voordelen van iDEAL zijn veiligheid, de betaling wordt meteen uitgevoerd waardoor je jouw aankopen snel krijgt opgestuurd, gemak doordat het is gebaseerd op internetbankieren.

Paypal kunt u zien als een soort online internet bankrekening. U kunt met deze bankrekening online betalen op websites welke Paypal accepteren. Dit is een vorm van direct betalen. Paypal is enkele jaren geleden, net als Marktplaats, door Ebay overgenomen en internationaal inmiddels een zeer goed geaccepteerde manier van betalen in webwinkels. De kosten van het betalen via Paypal zijn uiteraard voor rekening van DroomDecor.nl

PayPal staat voor veilig en slim online betalen. Door de samenwerking met de Nederlandse banken en Paypal kunt u eenvoudig en gratis in binnen- en buitenland met een bank- of girorekening betalen.

Door eenvoudig uw bank- of girorekening aan een PayPal-rekening te koppelen, kunt uw veilig in binnen- en buitenland online betalen.

Het is niet nodig geld te storten op uw PayPal-rekening; het geld wordt direct van de door u gekoppelde bank of girorekening afgehaald. Als er eenmaal geld op uw PayPal-rekening staat, dan is dit direct terug te storten op uw bank of giro.

Veilig

PayPal heeft veiligheid hoog in het vaandel. Financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de verkoper. Ook heeft PayPal een fraudepreventieteam in dienst dat er dag en nacht aan werkt om de veiligheid van online betalen te garanderen.
Een object dat in aanmerking komt voor Kopersbescherming van PayPal, is gratis voor het volledige aankoopbedrag gedekt.

 

Betalen per bank overschrijving.

Beschik je niet over internetbankieren en kunt u dus niet betalen met iDEAL of Paypal?
Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. DroomDecor.nl biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via uw eigen bank.

De gegevens die u nodig heeft om per bank over te schrijven zijn:

Voor internationale betalingen kunt u de volgende gegevens gebruiken:

IBAN code: NL78RABO034843855
SWIFT code/BIC code : RABONL2U

T.n.v. J.T. Vinke - van Boven te Hengelo. Vermeld hierbij uw ordernummer, naam en adres zoals opgegeven bij de bestelling.