Algemene voorwaarden van DroomDecor

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden DroomDecor.
Ingeschreven bij de kamer van koophandel Enschede onder nr. 08137931

1. Toepasbaarheid
1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten betreffende verkoop en levering van producten door DroomDecor.
1.2 Als u producten bij DroomDecor koopt, verklaart u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.
1.3 Van deze algemene voorwaarden kan slechts schriftelijk worden afgeweken.

2. Aanbiedingen/Overeenkomsten
2.1 Alle aanbiedingen en prijzen van DroomDecor zijn vrijblijvend en DroomDecor behoudt zich uitdrukkelijk het recht om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.
2.2 Een overeenkomst komt slechts tot stand na acceptatie van uw bestelling door DroomDecor.
2.3 DroomDecor is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. Indien een bestelling niet wordt geaccepteerd, deelt DroomDecor dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

3. Bestellingen
3.1 Bestellingen geschieden uitsluitend via de webwinkel.
3.2 Na ontvangst van de bestelling, ontvangt de klant  een e-mail met de orderbevestiging van de bestelling.
3.3 Op maat gemaakte urnen kunnen alleen via email worden besteld.

4. Prijzen en betalingen
4.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
4.2 Speciale aanbiedingsprijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt..
4.3 Betalingen dienen altijd vooraf te geschieden op rekeningnummer van DroomDecor.
4.4 Betalingen dienen binnen 5 dagen na onze bevestiging te zijn voldaan, de bestelling wordt dan ook voor die periode gereserveerd. DroomDecor behoudt zich het recht om bij uitblijven van betaling binnen de gestelde termijn, de gereserveerde producten weer vrij te geven voor de verkoop.
4.5 Voor een op maat gemaakte urn vragen we vooraf een aanbetaling. Het resterende bedrag moet worden overgemaakt op de bankrekening van DroomDecor voordat de urn naar de klant wordt gestuurd.

5. Levering
5.1 Het uitleveren van de bestelling geschied na ontvangst van de betaling.
5.2 De door DroomDecor opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding.
5.3 De bestellingen worden binnen 7 werkdagen na betaling van het bestelbedrag en de verzendkosten afgeleverd via TPG Post, PostNL, of door onze bezorgservice.
5.4 Indien DroomDecor de gestelde leveringstermijn van 7 dagen door omstandigheden niet na kan komen, zal DroomDecor dit zo spoedig mogelijk aan u melden.
5.5 Voor de levering van een op maat gemaakte urn gelden andere levertijden dan de levertijden van een urn die wij op voorraad hebben.

6. Retournering
6.1 Indien het geleverde product naar uw oordeel niet voldoet aan de te verwachten kwaliteitseisen, dan bent u gerechtigd de bestelling op eigen kosten, binnen 14 dagen na ontvangst, te retourneren aan DroomDecor.
6.2 Retournering dient in het orginele verpakking te geschieden. Hiermee wordt de koopovereenkomst herroepen. Dit is conform de EG richtlijn van 20 mei 1997. De betaalde aankoopprijs zal door Without You gecrediteerd worden na ontvangst van de producten in ongeschonden staat.
6.3. Producten die gebruikssporen vertonen danwel zijn beschadigd zijn uitgesloten van retour name.
6.4 Op maat gemaakte producten, die op verzoek van de klant worden gemaakt, kunnen niet retour worden gestuurd.
6.5 Alle retourzendingen dienen per email aangemeld te worden. Het emailadres is daarvoor is sales@droomdecor.nl  Zodra wij contact met u hebben opgenomen en de retourzending hebben bevestigd, kunt u deze (voldoende gefrankeerd en in onze verpakking) naar ons retourzenden. Voeg altijd uw NAW gegevens (naam/adres/ordernummer/bankrekeningnummer en naam van de rekeninghouder) aan de retourzending toe, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Zonder deze gegevens kunnen wij de retour niet in behandeling nemen. De verzendkosten en het risico van een retourzending zijn voor uw rekening. Wij raden u dan ook aan uw pakket met een track&trace code te verzenden en de code goed te bewaren.
6.6 Retournering vanuit het buitenland is altijd voor eigen rekening.

7. Aansprakelijkheid
7.1 Bijna alle artikelen van DroomDecor worden met de hand gemaakt. Daarom is het mogelijk dat de artikelen qua formaat licht afwijken van de afmetingen die bij de omschrijving aan worden gegeven. En kunnen de artikelen er iets anders uitzien dan op de foto wordt getoond.
7.2 DroomDecor is niet verandwoordelijk voor eventuele scheuren in producten als gevolg van klimaatverschillen.
7.3 DroomDecor kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld, voor gevolgen van ongelukken met de door u gekochte artikelen.

8. Alle artikelen worden  met de hand gemaakt, dat levert een product op vervaardigd uit natuurlijke materialen. Dit zorgt ervoor dat elk product uniek in haar soort is. Hierbij kan het voorkomen dat de structuur en de kleur enigzinds afwijkt van de afbeelding en er sprake kan zijn van kleine oneffenheden. Al deze elementen dragen bij aan de charme van het product. Maar het is wel belangrijk dat u hiervan op de hoogte bent.  

Aanvullende Voorwaarden
9. DroomDecor gebruikt uw persoonsgegevens uitsluitend voor de afhandeling van uw bestelling.